Tietoa minusta

Koulutus:

Hei, olen ammatiltani lähihoitaja ja valmistunut sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelmasta 2010/5 Äänekosken Pokelta. Sen lisäksi olen suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon, valmistuin Jyväskylän aikuisopistolta 2012/5.

Lisäksi olen käynyt erilaisia kursseja; Intialaisen päähieronta koulutuksen Äänekosken Pokella 2011/ 11, Hot stone kuumakivi- hieronta koulutuksen Saarijärven Kolkanlahdella 2013/4, silikoni-ortoosi- ja kevennyskoulutus Hoitolatukku tuonti Oy/ Jyväskylä 2013/ 10. Kinesio- ja tukiteippauksen perusteet Jyväskylän ao 6/2015. Syylänhoito koulutus Hoitolatukku tuonti Oy / Jyväskylä 2017 / 2. Kynnenoikaisu koulutus, kynnen rakenneongelmat ja sisäänkasvaneen kynnen hoito Hoitolatukku tuonti Oy / Jyväskylä 2017/10.

Työkokemus:

Tällä hetkellä työskentelen omassa yrityksessäni 2012/4 alkaen.

Olen työskennellyt Uuraisten Kuukankodin Palvelukeskuksessa, kotihoidossa ja vanhustenhoidon palveluyksikössä Ruskolassa hoitajana 2010-2011 välisen ajan.

Aikaisemmalta ammatiltani olen sairaala-apulainen ja olen saanut myös välinehuollon koulutuksen. Olin Keski-Suomen keskussairaalassa 17 vuotta. 1993-2010 välisen ajan. Tutuksi tuli kokotalo, alku vuosina olin eri osastoilla ja viimeiset 7 vuotta olin fysiatrianpoliklinikalla.

Hoitotyö on kiinostanut minua aina jo pikku tytöstä lähtien. Tavallaan olen ollut kokoikäni hoitoalalla, kun olin isossa sairaalassa töissä, vahvistui siinä oma mielenkiintoni kouluttautua hoitajaksi. Olen siitä suuresti kiitollinen että olen keski-ikäisenä uskaltanut toteuttaa toiveammattini.

Ennen hoidin materiaalia ja pintoja nyt hoidan ihmisiä, suurella sydämellä, lämmöllä ja ammattitaidolla.

Olen Valviran Julki-Terhikki ja Ysterirekisterissä sekä ennakkovero- ja alv-rekisterissä. Sekä olen Suomen Yrittäjien jäsen.


Hoitohuone

Hoitaja